divendres, 27 de novembre del 2015

Sant Josep de Calassanç

Divendres, 27 de novembre

Avui tota l’escola hem celebrat Sant Josep de Calassanç, que va ser l’inspirador de l’obra educativa de Santa Paula Montal.

A primera hora del matí, les educadores d’Educació Infantil han fet una Celebració de la Paraula a l’aula; l’alumnat de primer cicle de Primària ha participat en una Celebració de Paraula a la capella de l’escola; l’alumnat de segon cicle de Primària ha fet una Celebració a la sala polivalent; mentre que l’alumnat de secundària ha pres part en una altra Celebració a la sala d’actes.

A mig matí, tot l’alumnat de l’escola ha esmorzat conjuntament en “L’esmorzar comunitari”. I, tot seguit, s’han dut a terme tot un seguit d’activitats matinals lúdiques i educatives: l’alumnat d’infantil i primària han preparat el Taller de Nadal; mentre que bona part de secundària ha pujat fins les pistes d’atletisme per dur-hi a terme activitats esportives. D’altra banda, l’alumnat de 4t d’ESO ha estat preparant el festival.

A la tarda tot l’alumnat d’infantil ha gaudit de l’actuació del cantant Jordi Tonietti, que ens ha fet cantar a tots plegat.

Gràcies, Sant Josep de Calassanç, per la teva llavor educativa!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada